Kurs og arrangementer

Nettkurs: Aktivisering av elevene

Å opprette sangledere på skolen bidrar til at elevene får en større rolle i å sikre at det blir regelmessig sang på skolen. Få tips om hvordan du kan aktivisere elevene med sangledermodellen i dette nettkurset.

Sted: Google Meet

Start: 21. mars 2023 kl. 14:00

Slutt: 21. mars 2023 kl. 14:45

Pris: Gratis for skoler med stort og Sys medlemskap

Påmelding

Å aktivisere elevene - å etablere sangledermodellen på skolen

Gjennom sangledermodellen kan elevene få større ansvar både for planlegging og gjennomføring av sangaktiviteter, og de kan bidra i høyere grad til å definere sangrepertoaret på skolen. I tillegg bidrar sanglederne til å gi lærerne større trygghet i å bruke sang i klasserommet.

I nettkurset får du tips til hvordan man kan opprette sanglederteam på skolen. I tillegg kan du selvsagt stille spørsmål og så håper vi på mye deling av tips og erfaringer fra deltakerne selv.

Kursrekke på nett: «Bli en fungerende Syngende skole»
Dette er en del av en kursrekke for deg som vil at sangen skal være en naturlig del av skolehverdagen. Vi tilbyr fire separate og uavhengige kurs med temaene organisering, sangrepertoar, å aktivisere elevene og trygghet på egen sangstemme. Vi ønsker å inspirere deg og dine kollegaer, og gi dere alt dere trenger for å styrke sangen på skolen.

Les mer om Syngende skole og se oversikt over hele kursrekken her->

Meld deg på her:

Kryss av i påmeldingsskjemaet for kursene du vil delta på. Du vil få en invitasjon i forkant av kurset du har meldt deg på.