Kurs og arrangementer

Nettkurs: Valg av sangrepertoar

Opplever du at valget av repertoar på skolen er litt tilfeldig og ikke alltid så gjennomtenkt? Syns du det er vanskelig å finne sanger relatert til ulike fag? Er du usikker på valg av sanger for ulike aldere? Har du et ønske om at skolen din skal ha et større fellesrepertoar, og at det skal eies av alle på skolen – både elevene og lærerne? Bli da med på nettkurs med oss!

Sted: Google Meet

Start: 23. mars 2023 kl. 14:00

Slutt: 23. mars 2023 kl. 14:45

Pris: Gratis for skoler med stort og Sys medlemskap

Påmelding

Valg av sangrepertoar

På dette nettkurset får du tips til hvordan dere kan bygge et fellesrepertoar på skolen. Du får tips til hvordan strukturere repertoaret og gjøre det kjent for alle lærerne. Du får tips til hvordan planlegge repertoaret, og hvordan elevene kan være med å planlegge det, samt forankre det på skolen. Du får også tips til hvor du kan finne sanger, og hvordan du kan gå i gang med en prosess med å skape skolens egen sang. I tillegg kan du selvsagt stille spørsmål og så håper vi på mye deling av tips og erfaringer fra deltakerne selv.

Kursrekke på nett: «Bli en fungerende Syngende skole»
Dette er en del av en kursrekke for deg som vil at sangen skal være en naturlig del av skolehverdagen. Vi tilbyr fire separate og uavhengige kurs med temaene organisering, sangrepertoar, å aktivisere elevene og trygghet på egen sangstemme. Vi ønsker å inspirere deg og dine kollegaer, og gi dere alt dere trenger for å styrke sangen på skolen.

Les mer om Syngende skole og se oversikt over hele kursrekken her->

Meld deg på her:

Kryss av i påmeldingsskjemaet for kursene du vil delta på. Du vil få en invitasjon i forkant av kurset du har meldt deg på.