Kurs og arrangementer

Syng det! fagdag 2022

Syng det! er en årlig fagdag for alle lærere som vil lære mer om sang, få inspirasjon, samt konkrete, matnyttige tips. Det blir også erfaringsutveksling og informasjon. Spesielt oppfordrer vi alle Syngende skoler til å delta, men alle er velkommen!

Sted: Oslo kulturskole, Grønland kulturstasjon, Tøyenbekken 5

Start: 12. oktober 2022 kl. 08:00

Slutt: 12. oktober 2022 kl. 14:00

Pris: Gratis for Stor og Syngende skole/ 700, for basis og medium/ 200,- for studenter/ 900,- for andre

Om fagdagen

Syng det! er en årlig fagdag rettet mot Syngende skoler og andre som arbeider med sang i skolen. I løpet av dagen gjennomgås metodikk, deltakerne får delta i inspirerende kurs og verksteder om sang, det presenteres nytt repertoar og settes også av tid til refleksjon. Dette er en god arena for kompetanseheving, erfaringsdeling og nettverksbygging der du også møter andre lærere som jobber med de samme utfordringene daglig.

Dagen er delt inn i ulike bolker som omhandler ulike temaer om sang. Hver bolk blir ledet av våre dyktige instruktører og det settes av tid en live-økt med hver instruktør etter innledende faglig gjennomgang.

Selv om deler av faginnholdet tar utgangspunkt i metodikken til Syngende skole, er det også nyttig for kordirigenter, kulturskolelærere, og andre som jobber med sang med barn og unge.

Syng det - seminar høsten 2022

Dette er et inspirerende og matnyttig seminar for alle lærere. Deltakerne får i høst oppleve blant annet pedagog Tone Ophus og Vebjørn Nevland Moen. Tone kommer til å presentere og arbeide med innhold fra sin helt nye bok "Move it - rytmikk, stemme og kropp i musikkundervisningen". Les mer om boken her

Vebjørn kommer til å gi deltakerne tips om hvordan man enkelt og effektivt kan arbeide med rapp og Hiphop med skoleklasser, kor og andre grupper.

Tid: 12.10.2022 kl: 10-16

Sted: Oslo kulturskole, Grønland kulturstasjon, Tøyenbekken 5

Program for dagen

kl:10:00-12:30: Tone Ophus: "Move it - rytmikk, stemme og kropp i musikkundervisningen"