Dansens Dager 2015

 

Danseinformasjonen koordinerer Dansens Dager i Norge og har nå startet nedtellingen og håper på rekordstor deltakelse. De som har lyst til å feire dansen, må huske å registrere arrangementet sitt på deres nettsider. De samler alle danseaktiviteter som foregår mellom 29. april og 2. mai i et nasjonalt program. Programmet vil gi en flott oversikt over hva som skjer disse dagene og alle bidragene er med på å synliggjøre bredden av dans i Norge. Målsettingen de har satt for 2015 er at alle landets fylker skal være representert med opp mot 250 dansearrangementer totalt!

 

 

 

 

Hvordan delta på Dansens Dager?

Dansens Dager er deltaker-initiert; skoleelever danser i skolegården eller i gymsalen, profesjonelle dansere tar kunsten sin ut i gatene og danseentusiaster over hele landet finner sin måte å feire dansen på. Det danses halling i handlegata, indisk i skogen, klassisk på torget og hiphop på scenen. Noen holder også dansekurs, går i dansetog, har samtaler om dans, visning av dansefilmer eller utstilling av dansebilder. Fellesnevnerne er dans, fellesskap og åpenhet.

 

Danseinformasjonen oppfordrer også alle til å lære seg årets dans som er i sjangeren house. Legg gjerne ut en film av dere selv som danser dansen på deres facebookside. Et mobilkamera fungerer helt fint til dette.

 

 

Registrering

Det er løpende påmelding helt fram til Dansens Dager. Men vil du at ditt arrangement skal være med i lanseringen av årets Dansens Dager-program, må det registreres innen 20. april.

 

Mer informasjon: Dansens Dager