Musikk i skolen inspirerer: Juleprinsessen og tidstyvene

En musikal av Harriet Kjus Müller-Tyl.

Juleprinsessen og Tidstyvene er en musikal for barn om vennskap og samarbeid, om å være annerledes og bli utestengt, om stress og det som stjeler tiden fra både barn og voksne. Musikalen har en kortversjon på ca. 30 minutter, og en fullversjon på ca. en time. Musikken er rytmisk, og man finner blant annet reggae, swing, pop, ballader og jazzvals.

Handlingen forgår i en liten norsk by dit jenta Marie akkurat har flyttet. Det som ikke er helt vanlig med henne, er at hun er Julenissens hemmelige hjelper. I år har Julenissen gitt henne en ekstra oppgave; hun må hjelpe ham med å finne og fange «de som stjeler TID, DRØMMER, VARME, KJÆRLIGHET OG JULEFRYD.» Men det er ikke så lett hverken å skulle fange noen eller å finne seg hjelpere når man akkurat har flyttet til et nytt sted …

Harriet Kjus Müller-Tyl er sangpedagog ved kulturskolene i Hurum og Ås, hun er freelance sanger, og har sitt eget firma Stemmeskolen. Hun er utdannet som musikalartist ved Konservatoriet i Wien, har fireårig utdannelse som Jazzsanger- og sangpedagog, og har mange års erfaring som artist og låtskriver i Østerrike og Tyskland før hun flyttet tilbake til Norge i 2013.

Musikalen Juleprinsessen inngår i serien Musikk i Skolen inspirerer, en serie utgivelser til glede og nytte for alle som trenger musikkverktøy til bruk i opplæringen – ikke bare i musikk.  Dette er materiell av høy kvalitet som bidrar til at barn på ulike alderstrinn og i ulike fag får større mestringsopplevelse, større glede og høyere utbytte av undervisningen.

Juleprinessen og Tidstyvene koster kr. 499,- og kjøpes på notebutikken.no

Harriet Kjus Müller-Tyl