Kampanje:

Bli medlem i Musikk i Skolen nå og få gratis tilgang til Sangbanken ut skoleåret!

Ved innmelding: Vær oppmerksom på at du, uavhengig av ønsket type medlemskap (personlig, skole, organisasjon, gruppe osv), først vil bli bedt om å registrere personopplysninger. Dette fordi alle typer medlemskap må knyttes til en kontaktperson. Du kan deretter velge hvilket medlemskap som er aktuelt for deg/dere.

NB: Kontingent betales pr. kalenderår og medlemskapet løper til det sies skriftlig opp via våre nettsider (utmelding).

Individuelt medlemskap

Studentpris: kr. 390,- per år

Personlig medlem: kr. 490,- per år.

Individuelt gruppemedlem: kr. 390,- per år. Personlig medlemskap for ansatte ved skole eller organisasjon som er medlem i Musikk i Skolen.

Husk å oppgi arbeidsgiver som er medlem hos oss.

Skolemedlemskap kr 890,- per år

Alle ansatte får medlemsfordeler, og kan få personlig medlemskap til redusert pris. Husk at personlige medlemmer i undersvisningsstilling får gratis scenekort.

Musikk i Skolen er en aktiv og sterk medlemsorganisasjon for alle som er opptatt av å styrke barn og unges læringsarenaer med praktiskestetiske virkemidler.

Vi arrangerer konferanser og fagsamlinger som Musikklærernes dag og tar initiativ til kurs og arrangementer som Skolenes sangdag.

Musikk i Skolen er operatør for Syngende skole.

Nettressursbanken Musikkpaletten er gratis for våre medlemmer og utgivelsene i serien Musikk i Skolen inspirerer er rimelige undervisningsmateriale til alle som trenger gode musikkopplegg for barn og unge.

Personlige medlemmer som underviser får gratis scenekort med store rabatter til forestillinger ved 32 av landets scener.

I tillegg til å gi store medlemsfordeler bidrar ditt medlemskap til at Musikk i Skolen får større gjennomslagskraft i vårt arbeid for å styrke barn og unge kulturelle oppvekstvilkår. Se alle medlemsfordelene våre her.

Sangbanken er en nettressurs med et bredt sangrepertoar som vil fenge barn i alle aldre. Sangbanken består av fire deler: Sanger, metodikk, idébank og fellessamlinger. Gå inn på sangbanken.no og få en videoomvisning!

Medlemskapet gir rabatt på Musikklærernes dag, Syng det!-kurs, læremidler og instrumenter. Alle ansatte får tilgang til Musikkpaletten, en nettressurs med opplegg til musikkundervisningen, og lærere som tegner individuelt gruppemedlemskap får gratis scenekort med store rabatter på scener over hele landet.

Tilbudet gjelder både skoler og privatpersoner.

Abonnementet i Sangbanken fornyes automatisk med medlemsrabatt (30%) fra 1. juli dersom det ikke sies opp innen 1. juni. Les mer her.

Slik går du fram:

1. Meld deg inn i Musikk i Skolen ved å klikke på Innmelding nedenfor.

2. Registrer ditt abonnement i Sangbanken ved å bruke bestillingsskjemaet på sangbanken.no/bestill. Bruk kampanjekoden MISMEDLEM-2018. Du vil da få tilgang til Sangbanken i løpet av to virkedager, og abonnementet er gratis fram til juli.

Kampanjen gjelder t.o.m. 15. mai 2018.

VELG MEDLEMSKAP: