Målgruppe:

Lærere i barneskolen, sangledere. Kurset er for deg som ønsker å bli tryggere i å lede sang, uansett om du er nybegynner eller har flere års erfaring som musikklærer.

Innhold:

• Formidling av sunn og god stemmebruk til barn

• Inspirasjon og tips til motiverende øvelser, spennende repertoar, og oppbygging av en forestilling eller konsert.

• Motiverende læringsmetoder

• Sangledelse og enkel direksjonsteknikk

• Fra enstemmighet til flerstemmighet

Syng! - for barnetrinnet eller ungdomstrinnet

Syng! - med barn

Musikk i Skolen tilbyr et kurs i sangledelse som er skreddersydd til bruk i alle fag på barnetrinnet. Her lærer du å bli tryggere i å lede sang med elevene, og bli en mer inspirerende og tydelig leder.

Ta kontakt her for pristilbud dersom et av kursene kan være altuelle for din skole eller kommune.

Målgruppe:

Lærere i ungdomsskolen, sangledere. Kurset er for deg som ønsker å bli tryggere i å lede sang, uansett om du er nybegynner eller har flere års erfaring som musikklærer.

Innhold:

• Formidling av sunn og god stemmebruk til ungdom

• Spesielle problemområder knyttet til aldersgruppen

• Motiverende læringsmetoder

• Sangledelse og enkel direksjonsteknikk

• Fra enstemmighet til flerstemmighet

Syng! - med ungdom

Dette er et kurs i sangledelse som er skreddersydd til bruk på ungdomstrinnet. Her lærer du å engasjere ungdom i sang,  bli tryggere i å lede sang med elevene, og bli en mer inspirerende og tydelig leder.