Lærersamling for finalistene til Veslefrikkprisen

Fredag 29. mai var lærere fra alle de seks finalistklassene til Veslefrikkprisen invitert til Oslo. Reise, opphold, en egen fagsamling og kulturell aften var premien lærerne fikk etter innsatsen med å sende inn sin klasses bidrag til komposisjonskonkurransen som fant sted i mars.

Selve lærersamlingen fant sted på Den Norske Opera & Ballett – et hus som i seg selv inspirerte til kreativ utfoldelse. Det var derfor enkelt for deltakerne å dele sine erfaringer rundt deltakelsen i historiens første landsdekkende komposisjonskonkurranse. Videre holdt Asbjørn Schaathun, professor i komposisjon ved Norges Musikkhøgskole, et flammende foredrag om hva som er viktig å huske på når man komponerer musikk.

Lærersamlingen ble avsluttet med festmiddag og forestilling med Nasjonalballetten. Som en av deltakerne skrev i sin tilbakemelding i etterkant: Det var fint å kunne utveksle tanker og ideer rundt Veslefrikkprisen og den "musikalske verden". Det var rett og slett inspirerende og kjempestas! Gourmet-mat og ballettforestilling gjorde dagen enda mer spennende!

Musikk i Skolen er stolt samarbeidspartner om Veslefrikkprisen.