I 2015 innførte Musikk i Skolen Musikklærernes dag - en kilde til inspirasjon, glede og faglig påfyll for alle lærere som underviser i musikk i grunnskolen. Hovedtyngden ligger på det praktiske - på å fylle verktøykassen med enda flere motiverende og relevante opplegg.

Dette er en dag hvor musikklærere fra hele landet får anledning til å møtes og ha fullt fokus på eget fag, skape nye nettverk og utveksle erfaringer.

Ole Hamre, musiker og komponist og kunstnerisk leder for det multietniske barne- og ungdomsprosjektet Fargespill kommer. Hans flerkulturelle inkluderingsprosjekt har imponert mange. Kan hans virkemidler for inkludering også tas inn i skolen og klasserommet? Vi tror det!

Skolemedlemskap i Musikk i Skolen koster kr. 870 pr år og gir lærere medlemspris på alle kurs.

Personlig medlemskap koster kr. 380/ 490 (avhengig av om skolen din er medlem) og inkluderer gratis scenekort med store rabatter til forestillinger og konserter over hele landet.

NB! Utdanningsforbundet subsidierer konferanseprisen til egne medlemmer med kr 150.
Husk å oppgi medlemsnummer i Utdanningsforbundet ved påmelding.

Musikernes Fellesorganisasjon (MFO) subsidierer også konferanseprisen til egne medlemmer med kr. 150.

Kryss av for medlemskap i MFO for å få redusert pris.

Bindende påmelding, påmeldingsfrist 26.8.16.

Overnatting for konferansedeltakere som ønsker det (8. - 9.9 og/eller 9. - 10.9.16):
Enkeltrom: kr 945/ Dobbeltrom: kr 1415 (for 2 pers). Avtales direkte med hotellet.

Transport til konferansestedet: T-bane 1 (Frognerseteren) til Voksenkollen går hvert 15.minutt. Reisetid 30 min fra Majorstua, 40 min fra Jernbanetorget + ca. 10 minutters gange fra t-banens stopp.

Parkering: Hotellet tilbyr gratis parkering for dem som trenger det.

Priser 2016

Medlemmer i Musikk i Skolen

Konferansepris

Konferansepris inklusive 3-retters middag

Deltakere uten medlemskap i Musikk i Skolen

Konferansepris

Konferansepris inklusive 3-retters middag

Kr. 1290

Kr. 1655

Kr. 1490

Kr. 1855

Praktisk informasjon og påmelding til konferansen

I konferanseprisen inngår konferanseprogram og herlig lunsjbuffet med byens beste utsikt i tillegg til kaffe, te og fruktbuffet hele dagen

Merk at påmelding er bindende.

Velkommen til årets store inspirasjons- og erfaringsutvekslingsdag for lærere som underviser i musikk! I 2016 legger vi fagdagen til vakre Voksenåsen kultur- og konferansehotell helt øverst ved Holmenkollen - et fantastisk sted der alle sanser får påfyll!

Hva:      Praktisk rettet fagdag i musikk

Hvem:  Lærere og kulturskolelærere som underviser i musikk i grunnskolen og andre interesserte

Når:      9. september 2016, kl. 09 - 18

Hvor:    Voksenåsen kultur- og konferansehotell

Konferansen støttes av

• 09:00 - 09:30   Registrering og kaffe/te. Utstillingen åpner

• 09:30 - 10:00   Velkommen! Musikk i Skolen ble startet av musikklærere for 60 år siden. Det vil vi feire!

• 10:00 - 11:00   Ole Hamre: Fargespill - et spennende pedagogisk perspektiv

• 11:00 - 11:30   Pause med forfriskninger. Utstilling

• 11:30 - 13:00   Praktiske verksteder 1: fem paralleller, A, B, C, D, E. Du deltar på to av fem verksteder. Mer informasjon om verkstedene finne du her.

• A: Veslefrikk/Komponering. Målgruppe: Barneskole v/Eldar Skjørten

• B: Danseverksted. Målgruppe: Barne- og ungdomsskole v/Annette Brandanger

• C: Kreativ sang. Målgruppe: Barne- og ungdomsskole v/ Silje Worquenesh Kleiven

• D: Stomp. Målgruppe: Barne- og ungdomsskole v/Ante Skaug

• E: Sal & Scene. Målgruppe: Ungdomsskole v/Kristin Fonnes

• 13:00 - 14:00   Lunsj - herlig mat med byens flotteste utsikt! Utstilling.

• 14:00 - 15:30   Praktiske verksteder 2: fem paralleller, A, B, C, D, E. Du deltar på to av fem verksteder. Mer informasjon om verkstedene finner du her

• 15:30 - 16:00   Pause med forfriskninger. Utstilling.

• 16:00 - 16:30   Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen.

• Arild Johnsen presenterer senteret og demonstrerer deres ressursbase

• 16:45 - 17:45   Temasesjoner: fire paralleller, I, II, III, IV. Du deltar på én av fire temasesjoner. Mer informasjon om temasesjonene finner du her.

Barneskole

• I: Syngende skole. Sangen som verktøy i hele skolens virksomhet v/Kristin Fonnes og Ulrika Bergroth-Plur.

• II: Lyderia. Et musikkspill - mer enn et spill.

• Ungdomsskole

• III: Rockbandet. Enkel, effektiv og morsom bandmetodikk v/Pia Åhlund (Sverige); skaper av materiellserien Rockbandet.

• IV: Fargespill i klasserommet. Ideer og opplegg for inkluderende, nyskapende og relevant musikkopplæring v/Ole Hamre.

• 17:45 - 18:00   Musikalsk overraskelse

Innsjekk på hotellet for dem som skal overnatte og/eller en liten forfriskning før middag

• 19:00                Alle som ønsker det samles til 3-retters middag og sosialt samvær på hotellet.

Informasjon om innledere og verkstedholdere finner du her