Samspill i små og store ensembler

Lærere på 5. - 10.trinn, kulturskolelærere, andre interesserte

Innhold

• Hvordan engasjere alle elever i et samspill som virkelig groover - uansett om skolen besitter et assortert utvalg bandinstrumenter, et par ukuleler, orff-instrumenter eller må nøye seg med kroppens instrumenter?

• Hvordan bruke Matpakkevise som utgangspunkt for å  lage en rap med beatboxing og body percussion som komp?

• Hvordan enkelt lage andrestemmer på både klassikere og låter som elevene liker i dag?

• Og hva har norske folkeviser og afrikanske call & response i et sånt kurs å gjøre?

Bli trygg i å få elevene i samspill på en kreativ og engasjerende måte, om det er med låter av Red Hot Chili Peppers, Mari Boine, Boyzone eller norske drivende folkeviser. Vi garanterer ikke at låtene passer alle ganer, men at alle kommer til å ha det gøy med dem - også elevene - er hevet over tvil!

Det kreves ingen forhåndskompetanse på instrumentene.

Ta kontakt her for pristilbud dersom dette kurset kan være altuelt for din skole eller kommune.

Kommentarer fra deltakerne:

• Tips fra "the real life", veldig matnyttig!

• Masse praktisk, lite svada. Herlig!