Kjenner du Norges beste barnekordirigent?

Har du verdens beste dirigent? Kjenner du en ildsjel som har spredt sangglede hos barna i lang og tro tjeneste? Eller kanskje noen som sto i spissen for et flott prosjekt i 2014?

Hvert år deler Ung i Kor ut en pris til en barnekordirigent som har gjort seg spesielt bemerket i løpet av året. Prisen går til en korleder som primært arbeider med sangere under 16 år. Prisen kan gis til dirigenter som har utmerket seg, enten gjennom et spesielt prosjekt eller gjennom kontinuerlig arbeid av høy kvalitet.

Diplomet er på 25.000 kr, sammen med et håndfast bevis i form av en skulptur.

Enhver barnekorleder i Norge kan foreslås som kandidat til prisen, og kandidater trenger ikke være medlem i Ung i Kor. Alle kan nominere kandidater helt fram til  1. januar 2015

Klar, ferdig, nominer! Nomineringsskjema finner du her.

Ung i Kor arrangerer hvert år dirigentkurs i Stjørdal. Neste års samling går av stabelen 9.-11. januar 2015, og påmeldingsfristen er fredag 21. november. Mer informasjon om kurset finner du her.