Årstiden som forsvant - ny musikal

i serien Musikk i Skolen inspirerer

En musikal av Harriet Kjus Müller-Tyl.

 

«Årstiden som forsvant» er en fengende miljømusikal for målgruppene 5.-7.trinn, 8.-10.trinn og kulturskolers teater- og musikalgrupper.

Utgivelsen er en frittstående fortsettelse av «Juleprinsessen og Tidstyvene», som fint kan spilles uavhengig av denne.

 

Marie og vennene hennes må løse tre gåter: Hvorfor har det blitt så tungt å puste i den lille byen? Hvor ble det av vinteren, og hva foregår egentlig på dieselbilfabrikken til Rike Regine? Med god hjelp fra snømennene Kalle og Olaf, Nissen i Hawaii-shorts og tidstyvene Moby og Paddy, tar barna et oppgjør med de korrupte politikerne Dieter og Derek for å ordne opp. Vi møter også Katja som ikke har venner og som føler seg ganske usynlig.

 

Musikalens tema er like aktuelt hele året, og musikken spenner fra svingende låter som «Oh la la la», «Sjokka», «La det regne» og «Få fart på sleden» til fine ballader som «Vakre Norge», «Inni mitt hode» og «Jasmins sang».

Utgivelsen omfatter manus for fullversjon på ca. 60 minutter, kortversjon på ca. 30 minutter, komp-CD og eget notehefte.

Harriet Kjus Müller-Tyl er sangpedagog og musikallærer ved kulturskolen i Ås, hun er freelance sanger og har sitt eget foretak, Stemmeskolen. Hun er utdannet musikalartist ved Konservatoriet i Wien, har fireårig utdannelse som jazzsanger og sangpedagog, og har mange års erfaring som artist og låtskriver i Østerrike og Tyskland før hun flyttet tilbake til Norge i 2013.

Musikk i Skolen inspirerer er en serie utgivelser til glede og nytte for alle som trenger musikkverktøy til bruk i opplæringen – ikke bare i musikk.  Dette er materiell av høy kvalitet som bidrar til at barn på ulike alderstrinn og i ulike fag får større mestringsopplevelse, større glede og høyere utbytte av undervisningen.

 

Årstiden som forsvant koster kr. 499,- og kjøpes på notebutikken.no