Sang, spill og sprell! 1

Målgruppe

Lærere på 1.-7.trinn, kulturskolelærere og andre interesserte.

 

Kursinnhold

Har du lyst til å fornye og utvide ditt repertoar innen musikkundervisning?

 

Dette er et praktisk-metodisk kurs der du vil få nye idéer til sang, spill, lek og rytmikk som kan brukes innen opplæring i musikk. Gjennom en herlig og variert blanding av bevegelsessanger, musikkdramatisk lek, rytmikk og spill på kroppens instrumenter så vel som på tradisjonelle instrumenter, vil vi samtidig jobbe med mange av kompetansemålene innen ”Musisere” og ”Komponere” som Kunnskapsløftet beskriver for 2., 4. og 7. trinn. Materialet er valgt ut med tanke på å styrke barnas musikalske utvikling på en gledesfylt måte. Det rytmiske og kroppslige aspektet er særlig godt ivaretatt.

Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper.


Ta med lette klær og innesko!

Pris: Kurset varer i 6 timer og kan også bestilles av skoler eller kommuner.

Kursmateriell: Sang, spill og sprell 1, Kr 198 per pers.
Les mer her eller ta kontakt for pristilbud.

 

Sang, spill og sprell 1 selges i notebutikken.no. Den brukes som kursmateriell, og selges til rabattert pris på kurset. Den kan også bestilles for kr. 199,-. Husk at du som medlem får 15% rabatt!

Tone Ophus er førstelektor i musikk ved

grunnskolelærerutdanningen ved NLA Høgskolen i Oslo og har jobbet med musikklærerutdanning i over 20 år. Hun har lang erfaring som

dirigent og som kursholder innen bl.a. rytmisk musikkpedagogikk, rytmikk og Syngende skole, og har gitt ut bøkene Nyt notene! og Sang, spill og sprell 1 og 2. Du har også kanskje sett henne på Sangbanken.no?