Sang, spill og sprell! 2

Målgruppe

Lærere på 1.-7. trinn, barnekordirigenter, kulturskolelærere og andre interesserte.

Kursinnhold

Har du lyst til å fornye og utvide ditt sang- og samspillsrepertoar? Vil du se hvordan digitale læringsressurser kan være en god hjelp også under innstuderingen?

Tone Ophus er førstelektor i musikk ved

grunnskolelærerutdanningen ved NLA Høgskolen i Oslo og har jobbet med musikklærerutdanning i over 20 år. Hun har lang erfaring som

dirigent og som kursholder innen bl.a. rytmisk musikkpedagogikk, rytmikk og Syngende skole, og har gitt ut bøkene Nyt notene! og Sang, spill og sprell 1 og 2. Du har også kanskje sett henne på Sangbanken.no?

- flerstemt sang og samspill 6-13 år i enkle, fleksible arrangementer

Dette er et praktisk-metodisk kurs der du vil få nye idéer særlig til sang og samspill med barn. Først og fremst vil du lære mange nye og forfriskende sanger som kan utvide repertoaret ditt. I tillegg øver vi inn enkle over- eller understemmer på deler av sangen som klassen, trinnkoret, koret eller gruppa di kan prøve seg på senere. Vi øver også inn enkle spillestemmer for ulike stavspill og/eller andre instrumenter og diskuterer innstuderingsmetodikk. Samtlige arrangementer er fleksible på den måten at du selv velger hvilke stemmer du vil benytte ut fra stemmene eller instrumentene du har til rådighet.

Læringsmaterialet i Sang, spill og sprell 2 inneholder bok med noter (melodier, partiturer og spillestemmer), tekster og korte beskrivelser, læringsvideoer på YouTube der spillestemmene kan sees og høres og lenke til lydfiler med vokale over- og understemmer, samt singback til innøving av noen av sangene. Altså får du god hjelp til innstuderingen på hjemmebane senere!

Gled deg til en dag med inspirerende sang og musisering!

Pris: Kurset varer i 6 timer og kan bestilles av skoler, kulturskoler, kommuner eller andre interesserte.

Kursmateriell: Sang, spill og sprell 2, Kr 198 per pers

Foto: Høgskolen i Oslo og Akershus