Søk midler til ditt prosjekt.

 

Søknadsfrister for 2015

 

Aktivitetsstøtte 1. juni 2015 - Søknadsskjema nå tilgjengelig på dine sider i nytt register.

Prosjektstøtte 30. august 2015 - Søknadsskjema kommer på dine sider i juni.

 

Musikk i Skolen har nå lansert sitt nye medlemsregister med eget område for hvert medlem. Her vil alle til enhver tid kunne se og vedlikeholde egen kontaktinformasjon og administrere tilsvarende for  dem man eventuelt er kontaktperson for. I tillegg skal alle søknader (aktivitets- og prosjektsøknader) og rapporter (for neste prosjekttildeling) sendes herfra.

 

Du som allerede er medlem, eller kontaktperson for gruppe som er medlem, skal ha mottatt informasjon med innloggingsdetaljer til den epostadressen som er registrert hos oss. Dersom du ikke har mottatt denne, eller er usikker på om vi har riktig kontaktinformasjon, send epost til torunn.brotnow@musikk.no.

 

Ønsker du ideer til prosjekter som kan gjennomføres der du bor? Ta en titt på denne oversikten og la deg inspirere, eller kontakt Kristin, fagkonsulent i Musikk i Skolen: kristin.fonnes@musikk.no

 

Vi ønsker sterkt å bidra til at så mange barn og unge som mulig, over hele landet, får tilgang til gode kulturelle opplevelser i sitt nærmiljø!

 

Ta kontakt om du ønsker utfyllende informasjon.