Nær 100 000 elever fra hele landet sang - samtidig - på Skolenes sangdag 2018.

4. mai 2018 kl. 1200-12.45 spilte Oslo-Filharmonien og 1000 elever opp til direktesendt allsangfest i Oslo Konserthus. På samme tid stod nær 100 000 barn og unge klare ved storskjermer landet rundt for å synge med under den direktesendte konserten i Oslo Konserthus. De hadde på forhånd øvd på både dansebevegelser og repertoaret, som strekte seg fra tradisjonelle folketoner og viser, til nyere låter og hits.

Noen pyntet klasserommene sine til sangfest, andre samlet seg i gymsaler og auditorium. De digitalt dristige kunne til og med få prøve seg på en utendørs samling for hele skolen. Sammen var de landets desidert største allsang-kor!

En redigert versjon av liveopptaket vil bli gjort tilgjengelig på våre sider så snart det er klart. I mellomtiden kan du se et kort sammendrag av konserten samt videoopptak fra skolene rundt om i landet under .

Her finner du Youtube-spillelisten med videoopptak fra skolene.