Sommerhilsen fra Ulrika

 

Sommeren er endelig her og de fleste av oss har noen få, dyrbare uker foran oss av bad, søvn, grilling og inspirerende reiser. Vi i Musikk i Skolen har et omfattende og innholdsrikt skoleår bak oss. Vi har jobbet aktivt med viktige politiske prosesser, vi har gjennomført studietur til Finland, arrangert nasjonale kulturforumsamlinger og inspirasjonsmøter for kommuner, vi har produsert nye utgivelser innenfor vår serie «Musikk i Skolen inspirerer» og vi har arrangert kurs i både musikkteknologi, ukulele og Sal og scene. Ikke minst har vi arbeidet mye med utviklingen av Syngende skole. Den kommer i neste skoleår å omfatte hele 34 pilotskoler fra 16 fylker!

 

Akkurat nå planlegger vi neste skoleår, og det ser ut til å bli minst like spennende som det vi legger bak oss. Vi håper å få møte mange av dere på Musikklærernes dag i september, på noen av våre kurs, eller på studieturen til Grimstad. Følg oss også på Facebook – vi legger aktivt ut tips og spennende nyheter.

 

Neste skoleår ønsker vi å komme enda tettere i kontakt med dere alle. Vi vil gjerne få tilbakemeldinger, ønsker, tips og konstruktiv kritikk som bidrar til at vi utvikler både virksomheten, tiltakene, og oss som organisasjon. Ingen tips er for liten, ingen idé for snodig!

 

For høsten blir det visse forandringer i vår stab: Vår dyktige og kompetente prosjektmedarbeider Thomas Møller går videre til nye, spennende oppgaver i Kirkens Bymisjon og Nordic Voices. Vi sier tusen hjertelig takk til deg, Thomas, for fantastisk innsats her i MiS og ønsker deg all lykke med ny stilling! En ny prosjektmedarbeider er på plass fra august. 

 

Nå gjenstår bare å ønske dere alle en strålende sommer! Husk å leve offline en stund og la andre sanser ta over. Prøv å ta deg tid til å kjenne bølgeskvalp på tærne, se alle vakre Cumulusskyformasjoner på himmelen og la jordbær- eller rekesmaken fylle din munn. Nyt livet!

 

Ulrika Bergroth-Plur, daglig leder

Musikk i Skolens sommeravslutning. 

Fra venstre: Anja , Eldbjørg, Torunn, Urika, Kristin og Thomas