Sound1.com/Marios musikk

 

Gratis frakt og 7% på alle varer, også på tilbudspriser!

 

Vi har nå fått en ny, enda bedre avtale om musikkutstyr for alle medlemmer. Nå spesielt gunstig også for større innkjøp til skoler og kulturskoler!

 

Sound1.com er en av Norges beste musikkutstyrsforretninger, både på utvalg, pris og service. Musikk i Skolen og Sound1.com har nå utvidet avtalen med enda bedre fordeler for deg som er medlem i Musikk i Skolen.

 

Som medlem får du 7% rabatt på ALLE varer uansett før- eller tilbudspris. I tillegg er det GRATIS FRAKT på alle bestillinger til hele landet! Sound1.com tilbyr EHF-faktura (elektronisk faktura) for medlemmer i skoleverk og kommune.

 

Hva må jeg gjøre for å få tilgang til rabattene?

1.     Du må være registrert i Musikk i Skolens medlemsregister med oppdatert medlemsinformasjon. Dette må du selv oppdatere gjennom å logge deg inn på Musikk i Skolens medlemsregister med din innloggingsinfo.

2.     Opprett bruker på www.sound1.com 

3.     Deretter tar du kontakt med Marios Musikk  på 77001050 eller post@marios.no for aktivering av medlemsfordeler og fakturavalg. Når alt er på plass vil så prisene i nettbutikken endre seg til prisen du skal ha.