Nå er den her!

En bunke herlige sanger av helt ulik karakter, på mange forskjellige språk, med rytmikk, danser og dramatiseringer er nå ute på markedet. I Syng det! 2 har vi lagt til rette for flerstemt sang der det måtte passe, samtidig som sangene er flotte i seg selv. Flere av dem egner seg til å synge i kanon, noen har forslag til enkle ostinatstemmer, mens andre har utskrevne korstemmer til. Dette heftet er laget for deg som underviser elever i barneskolealder, uansett om du har musikkbakgrunn eller ikke. Vi håper du finner litt av hvert å kose deg med!

Alle sangene vil fortløpende bli spilt inn med vokal, noen av dem med enkelt akkompagnement, med tanke på at du som underviser skal kunne lære deg sangen før du tar den med til klassen. Noen av sangene med rytmikk og bevegelser er også filmet. Alle klipp legges ut på www.syngendeskole.no

Heftet har en utsalgspirs på kr 169,- og kan bestilles her.

Andre utgivelser fra Musikk i Skolen

Husk at du som medlem i Musikk i Skolen får 15% rabatt på alle utgivelser hos notebutikken.no. Les mer