Bandet Lyriaka lager musikken til Skolenes sangdag-låta!

– Lager DU teksten?

I år har elever over hele landet mulighet til å bli forfattere av sangteksten til selveste Skolenes sangdag-låta! Det er disse gutta som er ute etter DITT bidrag å lage musikk til. Hør hva de er ute etter:

KONKURRANSE!

Send inn din tekst innen 31. januar, så velger gutta i Lyriaka hvilken som passer aller best til å lage en herlig godlåt av.

Hvem kan delta?

Dette er en konkurranse for barn i grunnskolen. Du kan skrive alene eller sammen med venner eller andre i klassen. Det kan gjerne sendes inn flere bidrag fra samme klasse, eller fra flere som skriver sammen på tvers av klasser og skoler.

Slik går du fram:

• Skriv en tekst om noe som engasjerer deg, noe som gjør deg glad, eller bare noe du tror vil være morsomt å synge.

• Det trenger ikke å rime. Lyriaka er superproffe på å lage låter ut av alle slags tekster!

• Teksten må være på minst åtte linjer.

• Ikke tenk at det må være helt perfekt.

• Send inn senest 31. januar!

Hva skal Lyriaka gjøre?

Lyriaka er et band som lager låter til tekster skrevet av barn. Når alle bidragene er kommet inn den 31. januar, tømmer de postkassen og plukker ut en - eller kanskje flere - tekster som kan bli til Skolenes sangdag-låta. Så setter de i gang med å komponere musikken. Det kan hende at Lyriaka vrir og vender litt på vinnerteksten, eller til og med kombinerer to-tre tekster. De får en måned på seg til å lage musikk og spille inn låta, og 1. mars legges den ut her på nettsidene våre!

Hvordan sender jeg inn?

Skriv inn teksten i skjemaet nedenfor. Hvis dere er flere som skriver sammen, må dere velge skole og klasse til én av dere, slik at vi får tak i dere hvis det skulle bli problemer med e-postadressen.

Husk: Dette er en konkurranse for barn, så skriv teksten selv - da blir den også best!

Lykke til! :-)

Skolenes sangdag-låta og vinner(ne) av konkurransen offentliggjøres på nettsidene 1. mars.

Trenger du hjelp til å skrive eller sette i gang elevene?

Her finner du et opplegg for å skrive en sangtekst - til hjemmebruk, eller til norsktimen, musikktimen eller vikartimen.

Lyriaka og Musikk i Skolen forbeholder seg retten til å bruke vinnerteksten(e) fritt i forbindelse med Skolenes sangdag-låta. Dersom Musikk i Skolen skulle ønske å bruke noen av de innsendte tekstene til andre formål, vil dette avklares med forfatterne først.