En god del skoler har meldt seg på konkurransen, men vi ønsker enda flere! Vi forlenger derfor fristen for påmelding til 7.mars. Bidragene må leveres innen 4.april.

Bli med i konkurransen og få mulighet til å vinne opplevelser i samarbeid med TV2! Samarbeidsforum for Estetiske Fag (SEF) inviterer alle barne- og ungdomsskoler til å beskrive livet i Norge i 2014 eller i 2214. Konkurransebidraget bør inneholde flere kunstneriske elementer, og bilde/film og/eller lyd må legges ved.

For inspirasjon og hjelp til å komme i gang, se veileder

Påmeldingsfrist: 7.mars

Bidrag må leveres innen 4. april 2014.

For mer informasjon om selve konkurransen les mer her

Konkurransebidraget kan produseres både av en liten gruppe, av en hel klasse, et klassetrinn eller av en hel skole.

Husk: Intet bidrag for lite, ingen idé for sær. Meld dere på og send inn deres unike, kreative og morsomme versjon av et Tidsspeil!

Tidsspeil
– en konkurranse for elever til Grunnlovsjubileet