Bingfoss ungdomsskole vant Tidsspeil

Juryens begrunnelse var følgende:

Juryen syntes bidraget til konkurransen var en veldig morsom installasjon og likte spesielt godt løsningen formet som en blokk med leiligheter. Bidraget viste god kreativitet da alle leilighetene hadde et individuelt preg og var innredet med roboter, ny kunst, heiser, teleportør, teknologiske blomster, flyvende bil med mer. Juryen trekker også frem bruken av dagligdagse ting brukt på en ny måte i fremtiden.

Rett og slett en flott installasjon.

Mandag 23. februar fikk elevene i valgfaget Design og redesign ved Bingfoss ungdomskole utdelt prisen som vinner av konkurransen Tidsspeil.

Konkurransen, som ble arrangert i forbindelse med grunnlovsjubileet, var i regi av Samarbeidsforum for estetiske fag og TV 2. Oppgaven gikk ut på å beskrive livet i Norge enten fra nåtidens perspektiv (2014) eller med blikk på fremtiden (2214). Elevgruppen fra Bingfoss vant kategorien fremtid. Prisen på 10 000 kr ble utdelt av Lennart Johannson fra Kunst og design i skolen. I tillegg fikk vinnergruppen to workshop: en utstilling fra Kunst i skolen ved navn «Perspektiv» og et kurs i  Contouring (avansert ansiksmaling) fra TV 2. På markeringen spilte også Catharina Chen, førstekonsertmester ved Den norske Operas og balletts orkester.

Samarbeidsforum for etstiske fag og Musikk i Skolen gratulerer elevgruppen ved Bingfoss skole som vinner av konkurransen Tidsspeil.