Medlemskap i Musikk i Skolen

Se nye medlemkategorier med nye medlemsfordeler under

Musikk i Skolen er en aktiv og sterk medlemsorganisasjon for alle som er opptatt av å styrke barn og unges læringsarenaer med praktiskestetiske virkemidler.

Vi arrangerer konferanser og fagsamlinger som Musikklærernes dag og tar initiativ til kurs og arrangementer som Skolenes sangdag.

Musikk i Skolen har utviklet og driver Sangbanken.no og er operatør for Syngende skole

Ressursbanken Musikkpaletten tilbyr gratis undervisningsopplegg for våre medlemmer og utgivelsene i serien Musikk i Skolen inspirerer er rimelige undervisningsmateriale til alle som trenger gode musikkopplegg for barn og unge.

Personlige medlemmer som underviser får gratis scenekort med store rabatter til forestillinger ved 32 av landets scener.

Våre medlemmer: Skoler, kulturskoler, barnehager, organisasjoner, institusjoner, personlige medlemmer, kulturfora og grupper (vokal- og instrumentalgrupper)

Våre medlemmer kan ikke lenger logge seg inn i vårt medlemsregister. Alle endringer eller oppdateringer vedrørende kontaktopplysninger eller annet må sendes HER

SE ALLE MEDLEMSFORDELER HER

NB! Kontingent betales pr. kalenderår og medlemskapet løper til vi mottar skriftlig utmelding.

Personlige medlemskap - pris pr år

• NYHET! MiS+ Personlig medlem (inklusive Sangbanken): kr 920

• NYHET! MiS+ Student (inklusive Sangbanken): kr 650

• Personlig medlem: kr 540