Gøy med ukulele!

Vi tilbyr nå kurs i ukulele både for barnehage og skole:

Ukulele på 1-2-3 for barnehageansatte og lærere i småskolen

Ukulele i klasserommet for lærere 3.-7. trinn

Det er mye musikk i en ukulele! Ukulele blir av mange betegnet som verdens letteste strengeinstrument å spille. Med ukulelen kan du akkompagnere deg selv eller andre når dere synger. Med 3 – 4 grep kan du spille hundrevis av sanger! Ukulelen gir oss alle en mulighet til å ta steget fra å være musikk-konsumenter til å bli musikk-produsenter.

Ukulele på 1-2-3

Målgruppe: Barnehageansatte, lærere i småskolen og andre interesserte
Trondheim: Ringve museum, 29. januar kl 9 - 15.
Påmeldingsfrist 19. januar!

Dette kurset vil gi deg det grunnlaget du trenger for å kunne spille enkle sanger i barnehagen, på skolen og hjemme. Du vil lære en lettfattelig metodikk som gjør det morsomt og enkelt å selv undervise grupper av barn hvis du ønsker det. Repertoaret består av kjente og nye sanger tilpasset aldersgruppen.

Informasjon og påmelding

Ta gjerne med din egen ukulele (husk tuner) eller kjøp en på kurset.

Ukulele i klasserommet

Målgruppe: Lærere 3.-7. trinn, kulturskolelærere og andre interesserte

Trondheim: Ringve museum, 28. januar kl 9-15.
Påmeldingsfrist 19. januar!
Bergen: Kringlebotn skole, 4. februar kl 9 - 15
Oslo: HiOA, 6. februar kl 9 - 15

Dette kurset vil gi deg det grunnlaget du trenger for å kunne spille enkle, morsomme og fengende sanger, på skolen og hjemme. Repertoaret spenner fra Torskevise til La Bamba. Du vil lære en lettfattelig metodikk som gjør det morsomt og enkelt å ta ukulelen inn i klasserommet og selv undervise grupper av elever.

Informasjon og påmelding

Ta gjerne med din egen ukulele (husk tuner) eller kjøp en på kurset.

Pris: 1400,- / 990,- (medlemspris) inkl. lunsj og kursmateriell

Kursholder:

Elisabeth Thormodsrud er spesialpedagog, lærer i musikk og forfatter av bokserien Gøy med Ukulele (www.goymedukulele.com). Da hun introduserte ukulele i musikkundervisningen på egen skole i 2011 var medieinteressen stor både fra TV, aviser og fagmiljøer.