Det er klart for Veslefrikkprisen 2016!

3.-4. trinn ved Bergen Montessoriskole vant Veslefrikkprisen 2015 – er det deres tur i år? Absolutt alle grupper og klasser på 1.-7. trinn kan delta. Komponister, musikere og pedagoger hører på musikken dere sender inn – og alle får tilbakemelding! Bare det et jo en premie i seg selv. I tillegg inviteres hele klassen til vinnergruppa på tur til Oslo for «En Drømmedag med NRK Kringkastingsorkestret»!

Veslefrikkprisen på 1-2-3:

• LAG MUSIKK: Hele klassen, eller grupper på minst tre elever, kan delta. Bruk gjerne tipsene vi har laget om Veslefrikkmetoden (se nedenfor). Tenk over hva dere gjør underveis, for det trengs til komponistrapporten. Musikken dere sender inn kan ikke vare lenger enn 8 minutter.

• TA OPP: Gjør et enkelt lydopptak av at dere spiller musikken dere laget.

• SEND INN: Innen fristen må skolen sende inn lydopptaket og komponistrapporten via et eget skjema. Fristen for å levere musikken er 5. april 2016

Prisvinnerkonserten blir i NRK Store Studio fredag 13. mai og kan sees «live» på Internett.

Dere kan bruke Veslefrikkmetoden hvis dere vil. Den består av 6 trinn, som er forklart i hver sin video. Disse har allerede har inspirert mange til å komme i gang med å lage sin egen musikk.

Her kan du lese mer om hvordan man deltar.