Stiftelsen Skapia (tidligere Stiftelsen Veslefrikk) har utviklet Veslefrikkmetoden som viser deg trinn for trinn hvordan du kan gå fram for å komponere, uansett sjanger. For hvert trinn finnes en video som demonstrerer framgangsmåten. Denne metoden er tilpasset 1.-7. Trinn.

Nytt av året er også U-trykkmetoden, en metode tilpasset ungdom på 8.-10. Trinn.

Metodene finner du på Skapias egne sider: www.skapia.no

Hver vår arrangeres også en prisvinnerkonsert hvor Veslefrikkprisen og Årets U-trykk deles ut. Vinnerne får reise til Oslo og spille sin komposisjon sammen med selveste Kringkastingsorkesteret!

Se informasjon om Veslefrikkprisen og Årets U-trykk på ww.skapia.no

Frist for innsendelse av komposisjoner er 1.4.2019

Stiftelsen Veslefrikk har delt ut Veslefrikkprisen årlig siden 2015. Musikk i Skolen har vært medutvikler og stolt medarrangør, og vi ser fram til enda flere spennende bidrag og møter med barn og unge som liker å lage musikk.

Veslefrikk- og

U-trykkmetoden

Liker du å komponere med dine elever, eller har du lyst til å komme i gang?