Veslefrikkprisen 2015

Det ble en fantastisk oppslutning om konkurransen. 248 komposisjoner og 1.761 komponerende barn var langt over forventet. I tillegg vet vi om mange som komponerte med Veslefrikkmetoden, men som ikke sendte inn. Juryen bestod av komponister, musikere og pedagoger. De lot seg begeistre av musikken og alle deltakere har nå fått sine tilbakemeldinger.

GRATULERER TIL ALLE som valgte å la seg inspirere til kreativ skaperglede! Vinneren av Veslefrikkprisen 2015 annonseres på konserten 20. mars, kl. 13.00. Se konserten direkte på nett: www.musikkfaget.no

Hva skjer videre?

Teamet bak Veslefrikk jobber videre. Etter konserten 20. mars har vi spennende planer for lærerpremien. Den går til alle finalistlærerene og inneholder en dag ved Den Norske Opera & Ballett, med erfaringsdeling og fine opplevelser. Så skal vi i gang med å planlegge videre utvikling av Veslefrikk.

Lærere kan følge med på nyhetsbrevet for å bli varslet om nyheter på Musikkfaget.no.
Og så håper vi alle elever og lærere fortsetter å komponere, enten det er til konsert eller i mindre sammenhenger til sammensatte tekster, presentasjoner m.m. Vær kreativ - lag musikk!