Liker du å komponere med barn, eller har du lyst til å komme i gang?

Hver vår arrangeres Veslefrikkprisen, en komposisjonskonkurranse for skoleelever. Vinnerne får reise med klassen sin til Oslo og spille sin

komposisjon sammen med selveste Kringkastingsorkesteret!

Veslefrikkprisen 2019

Send inn deres bidrag til Veslefrikkprisen 2019!

Innleveringsfrist: 1.april

Prisvinnerkonsert: 10.mai

På Veslefrikks egne sider, www.musikkfaget.no, finner du en enkel og morsom metode for å komponere, i tillegg til all informasjon om Veslefrikkprisen.

Les mer om konkurransen, påmeldingen og om å komponere på musikkfaget.no

Den 14. januar lanseres også et tilsvarende prosjekt for ungdom, med både nytt navn og ny metode for komponering med elever på 8-10. trinn. Innleveringsfristen vil være den samme som for deltakere i Veslefrikk,

1. april 2019, og alle får tilbakemelding fra en profesjonell jury. Prisvinnerkonserten sammen med Kringkastingsorkesteret den 10. mai 2019 i NRK Store Studio, blir felles for både barn og ungdom. Da er det bare å legge komponering på planen!

I 2018 gikk Veslefrikkprisen til

klasse 6 C ved Bekkelaget skole i Oslo.

Se elevene spille vinnerkomposisjonen sammen med Kringkastingsorkesteret.

La deg også inspirere av komposisjonen til barna ved  Synnulven skule: