Musikk i Skolen har i samarbeid med plateselskapet MUSICO utviklet en omfattende læremiddelpakke med fokus på Wergeland - hans tanker, samfunnsengasjement  og liv.

Inspirasjonsheftet omfatter tverrfaglige aktiviteter knyttet til sangene og til Henrik Wergelands liv - aktiviteter du kan gjennomføre i løpet av få minutter og stoff du kan bygge ut til en omfattende forestilling. Du finner oppgaver i kunst og håndverk, i drama, musikk, kulturminne, litteratur, uteskole, dans og mye mer. Utgivelsen omfatter også et helt teaterstykke bygd på hendelser i Wergelands liv.

Læremiddelpakken tar utgangspunkt i barneplaten «Henrik Wergeland – I Børnekammeret» hvor et stjernelag av kjente norske artister synger sine sine versjoner av Henrik Wergelands tekster.

I læremiddelpakken finner du:

• CD «Henrik Wergeland – I Børnekammeret». Norske artister har tonesatt og tolker Henrik Wergelands barnedikt.

• Singback-cd til skuespillet om Wergelands liv. Innholdet er hentet fra barneplaten «Henrik Wergeland – I Børnekammeret».

• Lydboken «Historien om Henrik Wergeland» skrevet av Christin Grilstad Prøis.

• Inspirasjonshefte. Skrevet av Anette Nøsterberget og Kjersti Østnes Eggum.

Læremiddelpakken Henrik Wergeland

GRATIS!

Du får nå hele læremiddelpakken gratis!

(veil. 498,-)

Gå til lagersalg